Vinnarna i årets GIF Masters är korade

Av Karin Johansson
Publicerad 8 september, 2023

I strålande solsken genomfördes 2023 års GIF Masters på Gävle Golfklubbs välansade banor.

Med olika förutsättningar och kunnande inom golfens sfär var det ett glatt gäng som begav sig ut på segerjakt. Hela 60 deltagare delades in i 15 lag och spelade en klassisk scramble. 

Efter några rafflande rundor kunde till slut ett vinnarlag koras. Det bestod av Jesper Lindgren, Svensk Cater, Per Lindström, Ramirent, Jens Nordgren, R&J Bygg och Eva Molin från Max Matthiessen. 

Vinnarlaget

– Vi är jätteglada att det kom så många som ville vara med. Förutom alla deltagare hade vi även åtta stycken hålvärdar i form av Svensk Cater, Clockwork, Din Bil, Bonnier, Deltab, Göransson Arena, Elite Grand Hotel och Gävle Energi, berättar Andreas Röstberg, säljare hos Gefle IF. 

Förutom själva golftävlingen anordnades även en mycket prestigefull trixningstävling, alltså hålla bollen i luften så länge som man kan, inom sitt lag. 

Här klev ett annat lag fram och tog hem segern: Erik Skoog, Skoog arkitekter, Magnus Eriksson, Max Matthiessen, Mikael Ericsson, Elite Grand Hotel och Mikael Bengtsson, tränare Gefle IF herr.

Förutom Micke Bengtsson fanns flera av spelarna från herrlaget med på banan. Antingen som deltagare eller som chaufför av golfbil. Som Iu Ranera Grau här nedan. 

Bland de som deltog i själva tävlingen fanns det några med bättre sving än andra. Dagens prestation stod mittbacken Niclas Håkansson för. Inte nog med att han kanske var snyggast klädd av alla, han slog även ett konstslag som väckte en del reaktioner. 

Den långe mannen från Örnsköldsvik slog ut på ett av hålen och bollen landade snyggt på green. Det som var lite synd för Håkansson var att greenen tillhörde ett annat hål än det han slog ut från. Skickligt på sitt vis kanske? 

Kvällen avslutades med en bankett på Elite Grand Hotel, även den mycket välbesökt. 

– Hela dagen och kvällen var väldigt lyckad. En fantastiskt fin stämning och vi är otroligt tacksamma för alla som ville vara med oss denna dag. Väl mött igen nästa år, säger Andreas Röstberg.

   

 

Gefle IF Herrar Marknad

Huvudsponsorer