Vi är Gefle IF Fotboll
Turkce ingilizce dil ciftinde Google translate alternatifi en iyi cumle ceviri sitesi arastiriyorsaniz turkceingilizce.gen.tryi deneyebilirsiniz.

Av Gefle IF
Publicerad 21 december, 2018

I början av året gav vi Jamback Media och Baringo Kommunikationsbyrå i uppdrag att ta fram en kort film på ett par minuter som skulle ge en bra överblick av klubbens värdegrund, verksamhet och anrika historia.

Här kan ni se resultatet och nedan kan ni läsa om vad de själva hade att säga om uppdraget.

 För att skapa just en sådan film har vi under året satt oss in i GIFs verksamhet så mycket det går. Efter en hel del research insåg vi att Gefle IF har en väldigt omfattande verksamhet som engagerar många människor och gör en stor samhällsnytta. Det har varit utmanande att komprimera detta till ett par minuter, men vi har fokuserat på att fotboll i Gefle IF handlar om mer än bara resultat och serietillhörighet, samtidigt som det finns hopp om en ljusare framtid för elitsatsningen och att varje dag för med sig nya möjligheter.

Vi har sponsrat Gefle IF med den här filmen för att vi tycker att dom gör stor nytta för Gävle som stad och ger oss Gävlebor bra förebilder, möjligheter och aktiviteter för våra ungdomar.

Så här kommer en tidig julklapp från oss på Jamback Media och Baringo Kommunikationsbyrå!

#EttBättreGefle GIF-TV Övrigt