Välkomna till fotbollsfesten

Av Malin Rogström
Publicerad 12 september, 2017

Vi vill visa vår uppskattning till alla er som swishat genom att anordna en härlig fotbollsfest hemma på Gavlevallen. Matchen mot Dalkurd lördag den 16/9 kl.18.00 kommer vara platsen för detta och vi bjuder då er som swishat på en biljett. Kom till kansliet och visa upp ditt swishkvitto för att få en biljett. Kansliet har öppet vardagar 9-12, men kom gärna någon dag innan matchen för att säkra din plats! Vi kommer även ha en speciell biljettkassa öppen på matchdagen för er swishvänner som inte hunnit hämtat ut biljett under veckan. Givetvis kan ni även köpa till biljetter till era medföljande vänner på terrasläktaren.

Vi kommer att placera alla våra swishvänner på terrassläktaren, sektion A-C. Till denna match har vi sökt och fått alkoholtillstånd, innebärande att vi kommer att servera såväl en matbuffé för 139 kr som öl och vin i vår terrassrestaurang i direkt anslutning till terrassläktaren. Förköp rekommenderas men det kommer även gå att köra drop-in på matchdagen. Förköp köper du på kansliet som har öppet vardagar 9-12. Vi öppnar restaurangen 16.00 och har även öppet efter matchen.

Till fotbollsfesten har vi även bjudit in några av vår gamla fotbollsprofiler som kommer att mingla på terrassläktaren. Mathias Woxlin, Daniel Bernhardsson, Mattias Hugosson, Andreas Reval mfl kommer.

Det finns fortfarande möjlighet att bidra, om man känner att man vill vara med på fotbollsfesten och samtidigt ge föreningen en sista skjuts. Swisha till 1235356449 och märk betalningen med ”Fotbollsfest” så har vår partner med stort GIF-hjärta lovat att dubbla även de bidragen, samtidigt som ni mot uppvisande av ert swishkvitto får biljett enligt ovan. Har ni ett företag finns det även ett företagserbjudande som ni kan ta del av genom att kontakta våra säljare eller kansli.

Återigen stort tack!

Givetvis bjuder vi på biljett till valfri match om ni ej kan komma på lördag 16/9

OBS! Till er som fått flera sms av Gefle IF om swish ber vi om ursäkt. Det berodde på ett tekniskt missöde i vårt sms-system. Vi beklagar om det orsakat störande hos er och hoppas att vi ses på Gavlevallen på lördag! Varmt välkomna!

Gefle IF Herrar Livekanalen swishkampanj

Huvudsponsorer