Utveckla dig som ledare hos Gefle IF

Av Gefle IF
Publicerad 11 november, 2016

Barn4Nu söker vi dig som vill utveckla dig som både som ledare och som person och som vill göra det i en förening med stort samhällsengagemang och en stor mångfald.

Genom att strukturerat och konsekvent arbeta med våra styrdokument ”Spelaren i centrum” och ”Att vara förälder i Gefle IF” samtidigt som vi hela tiden arbetat med att utbilda våra ledare i ledarskap och vår ungdomsfilosofi är vi väldigt stolta över hur vår ungdomsverksamhet utvecklas. Men för att den ska kunna växa och utvecklas ännu mer så söker vi nu fler ledare, framförallt till våra flick- och pojklag från 12 års ålder och uppåt.

Som ledare hos oss får du en bra start på din tränarkarriär. Dan Andersson är ungdomsansvarig och berättar om varför man vill vara ledare i Gefle IF:

– Du får utbildning, stöttning och möjligheten att koncentrera dig på ditt ledarskap, säger Dan Andersson.

Gefle IF är en av Gästriklands största idrottsföreningar med runt 1000 aktiva och har en tydlig och levande policy vad föreningen förväntar sig av sina ledare och av sina föräldrar.

Vad skulle du säga är det viktigaste anledningen till att man ska vilja vara ledare i Gefle IF?

–  För att man får jobba med att ge barn och ungdomar från olika kulturer en meningsfull fritid, den viktigaste utbildningen sker i den här åldrarna, säger Dan Andersson.

Vill du vara en viktig del av vår meningsfulla verksamhet? Hör av dig till Dan Andersson så hittar vi rätt roll för dig. Du når honom på 073-651 91 55 eller dan.andersson@geflefotboll.com

#EttBättreGävle Gefle IF

Huvudsponsorer