U21: 2-0-förlust mot ÖSK
2016-03-22

En mindre bra första halvlek och en bättre andra halvlek. Så sammanfattar Gefle IF:s tränare Thomas Andersson kvällens 2-0-förlust mot Örebro SK på Behrn Arena.

- Det var en uppryckning i andra halvlek som vi får vara nöjda med, säger han.

Gefle IF fick spela mycket försvarsspel i den första halvleken mot Örebro SK. Gefle IF stod emot bra men strax innan halvtidsvilan kom Örebro SK:s ledningsmål genom Maic Sema.

- Vi fick spela mycket försvarsspel men det var lite för mycket, säger Thomas Andersson.

Gefle IF kom ut starkare i den andra halvleken och hade ett par kvitteringschanser. Bland annat Tshutshu Tshakasua som hade två målchanser.

- Det kändes som vi var på gång då, men vi drog på oss några kontringar när vi tryckte på, säger Andersson.

Örebro SK tog vara på kontringarna och Mirza Turan fastställde slutresultatet till 2-0 i den 78:e minuten.

- Vi gör ett försök till en reducering i slutet men vi skapar inga chanser. Det var en uppryckning i andra halvlek som vi får vara nöjda med, säger avslutar Andersson.

Örebro SK - Gefle IF 2-0 (1-0)

1-0 (38') Maic Sema
2-0 (78') Mirza Turan

Gefle IF:s startelva: Viktor Frodig – Jacob Ericsson, Martin Rauschenberg, Samuel Gussman, Elias Mulari – Lucas Eliasson (Hannes Enander 73'), Kwame Bonsu, Kevin Persson (Klas Lindqvist 78'), Tshutshu Tshakasua – Jacob Hjelte, Anthony Valdés Osorio (Emil Wiklund 45').

Ersättare: Ryan Slater, Hannes Enander, Klas Lindqvist, Emil Wiklund.