U19: Tuff förlust mot Djursholm
2017-06-16

Gefles U19 är inne i en tuff period just nu, tätt matchande mot tufft motstånd, många spelare borta och ett nytt spelsätt som ska sättas. I gårdagens hemmamatch mot Djursholm resulterade det i en storförlust med 0-4.

Gefle möblerade om i formationen till 3-5-2 och roterade en del i startelvan på grund av tätt matchande. Detta ledde ändå till stort bollinnehav matchen igenom men målchanserna uteblev och gästerna kunde istället kontra på GIF:s misstag.

Djursholm gjorde både ett och två noll under de första 45 minuterna och dubblade ledningen under den andra halvleken. Gefles fina period med bra resultat avslutades därmed abrupt och nu väntar ytterligare svåra matcher, topplagen Hammarby och Brommapojkarna väntar närmast innan uppehållet.