U19: Tredje raka GIF-vinsten

Foto Christer Norin

Gefle IF har prickat in formen inför slutspurten av höstsäsongen. Under lördagen kom Gefle IF:s tredje raka seger när Vasalunds IF besegrades med 4-0.

Gefle IF kom till matchen med gått självförtroende efter två raka segrar. Något som speglade matchbilden. Gefle IF hade 3-0 i halvtidsvilan efter mål av Anthony Valdés Osorio, York Rafael och Adrian Bjelkendal Haaranen. Vasalunds IF spelade upp sig i den andra halvleken men Gefle IF blev numret för stort. Fabian Forsberg punkterade matchen med sitt 4-0-mål i halvleken.

- Vi gjorde en jättebra match. Framför allt första halvlek. Vi skapade många målchanser och var täta bakåt, säger Gefle IF:s tränare Jonas Andersson.

Matchfakta:

Gefle IF - Vasalunds IF 4-0 (3-0)

Målet i GIF: Anthony Valdés Osorio, York Rafael, Adrian Bjelkendal Haaranen och Fabian Forsberg.
Domare: Andreas Löfkvist