U19: Sviten bruten för GIF

_MG_1068

Fem matcher obesegrade men nu är sviten bruten för Gefle IF efter 2-1-förlusten mot Älvsjö AIK under lördagen.

Gefle IF hade spelövertaget i den första halvleken och skapade en del målchanser, men ledningsmålet skulle komma strax innan halvtidsvilan. Klas Lindqvist dribblade igenom försvaret och pricksköt in ledningsmålet via stolpen. Gefle IF hade bra kontroll på matchbilden i inledningen på den andra halvleken men efter drygt tjugo minuter började laget slarva. Något som Älvsjö AIK utnyttjade. Älvsjö AIK kvitterade till 1-1 på en retur från nära håll och med tjugo minuter från slutet kom även segermålet på en frispark.

- Det var en tung förlust. Vi hade bra kontroll men tappade i den andra halvleken, säger Gefle IF:s tränare Jonas Andersson.

Målet i GIF: Klas Lindqvist.
Domare: David Glavonjic.