U19: Stark första halvlek gav seger mot Vasalunds IF

_MG_1068

Gefle IF studsade tillbaka efter förra helgens förlust mot Jönköpings Södra under fredagskvällen mot Vasalunds IF. Gefle IF vann med 1-4 på Skytteholms IP efter en stark första halvlek.

Det var mycket Gefle IF i den första halvleken och gästerna gick till halvtidsvilan med en 0-3-ledning på Skytteholms IP. Målskyttarna var Emil Wiklund, Klas Lindqvist och Elias Mulari. Vasalunds IF kom tillbaka i den andra halvleken och reducerade till 3-1 men det räckte inte mot ett starkare Gefle IF. Alexander Lundström fastställde slutresultatet till 1-4 i slutminuterna.

- Vi hade jättebra balans på laget - både anfalls- och försvarsmässigt - och gjorde en bra match, säger Gefle IF:s tränare Jonas Andersson.

Vasalunds IF - Gefle IF 1-4 (0-3)