U19: Hemmaseger mot Älvsjö

_MG_1068

Gefle tog en säker seger hemma mot tabelljumbon på lördagen.

Älvsjö AIK besökte Gavlevallen och fick se sig besegrad av Gefle IF med 3-1. Den första halvleken var chansfattig men GIF utnyttjade ett av de få lägen som skapades och gjorde 1-0 genom Klas Lindqvist.

I den andra halvleken spelade Gefle klart bättre och kom till fler anfall och målchanser. 2-0 kom genom York Rafael som lobbade in bollen i mål. Samme Rafael gjorde sedan 3-0 på en kontring innan bortalaget Älvsjö gjorde ett tröstmål i den 94e minuten.

– Vår andra halvlek är något bättre än den första. Vi gör en okej insats och får med oss tre poäng, säger Gefle IFs tränare Jonas Andersson.