U19: GIF-seger i premiären

Gefle IF gick segrande ur premiären av U19-Allsvenskan. Hannes Enander och Emil Wiklund var målskyttarna när Sollentuna FK besegrades med 2-0 på Norrvikens IP.

Det var en premiärmatch som präglades av mycket kamp och hårt spel. Sollentuna FK var något vassare i den första halvleken och hade ett par målchanser. Gefle IF hade svårt att etablera något anfallsspel. Något som ändrades i den andra halvleken. Gefle IF gjorde två mål på två minuter. Hannes Enander stötte in ledningsmålet via ett inspel och Emil Wiklund utökade till 2-0 på nick. Vilket även blev slutresultatet.

- Laget gjorde en bra kollektiv insats så det var skönt med en seger i premiären, säger Gefle IF:s tränare Jonas Andersson.