U19: GIF-förlust i omstarten

_MG_1068

Första matchen efter EM-uppehållet blev ingen rolig historia för Gefle IF. Sollentuna FK bortaslog Gefle IF med 0-2 på Gavlevallen.

Gefle IF hade spelövertaget i den första halvleken och skapade flera farliga målchanser. Bland annat Klas Lindqvist som hade två frilägen som Sollentunamålvakten räddade. Istället arbetade Sollentuna FK sig in i matchen och drygt tjugo minuter in i den andra halvleken tog gästerna ledningen på straff. Och i slutminuterna punktade Sollentuna FK matchen med 0-2-målet.

- Efter underläget blev vi stressade, obeslutsamma i anfallsspelet och lyckades inte med någon forcering, säger Gefle IF:s tränare Jonas Andersson.

Gefle IF - Sollentuna FK 0-2 (0-0)

Domare: Håkan Thunman.