U19: Förlust mot starkt Hammarby

INFÖR - Hammarby

Gefle förlorade med 6-1 borta mot Hammarby på lördagseftermiddagen. Efter en svag första halvlek spelade man bättre efter paus men lyckades inte komma ikapp Hammarby

Den första halvleken började tufft när Hammarby redan i den första minuten tog ledningen. Hemmalaget spelade bra och  fortsatte att trycka på mot Gefle som inte fick till sitt försvarsspel, vilket Hammarby utnyttjade och gjorde ytterligare tre mål innan pausvilan.

Gefle spelade bättre i den andra halvleken som var jämn. Man försvarade sig bättre och skapade målchanser och med en kvart kvar av matchen lyckades man reducera genom Emil Wiklander. Hammarby gjorde två mål i den andra halvleken och vann matchen med 6-1.

– Jag är nöjd med vårt spel i andra halvlek men den den första halvleken är under all kritik, säger Gefle IFs tränare Jonas Andersson.