U19: Förlust mot starkt BP

INFÖR - BP

Gefle IF gästade Grimsta IP i en match där hemmalaget Brommapojkarna stod för en stark insats. BP vann matchen med 5-0 och är nu klara seriesegrare i U19 Allsvenskan Norra.

Gefle mötte Brommapojkarna i U19 Allsvenskan Norras avslutande omgång på lördagseftermiddagen. I den första halvleken var GIF hårt tillbakapressade och hade svårt att komma till anfall. BP tog ledningen med både 1-0 och 2-0 innan pausvilan.

I den andra halvleken spelade Gefle bättre och etablerade mer spel på Brommapojkarnas planhalva. Trots detta kunde man inte hota ett skickligt spelande hemmalag. BP gjorde tre mål i den andra halvleken och vann matchen med 5-0 och kan nu också titulera sig seriesegrare.

– Vi gör det vi kan. BP är otroligt skickliga, säger Gefle IFs tränare Jonas Andersson