U19: Förlust i fysisk match

_MG_1068

Gefle förlorade borta mot Täby på söndagseftermiddagen. I en tuff match, där Gefle tvingades till tre byten på grund av skador, vann Täby med 3-2.

Gefle fick en bra start på matchen och tog ledningen på en hörna redan efter 7 minuter genom Ignatius Adukor. Matchen präglades av fysiskt spel och tuffa dueller. Gefle tvingades till tre byten på grund av skador men trots detta höll man sig kvar i matchen. Täby gjorde 1-1 efter 26 minuter och 2-1 tio minuter in i andra halvlek.

Den andra halvleken var fortsatt tuff och jämn. Hemmalaget gjorde 3-1 med tio minuter kvar att spela men Gefle spelade bra i matchens slutskede och lyckades göra 3-2 genom Klas Lindqvist. Man tryckte sedan på för en kvittering och var nära flera gånger men Täby höll ifrån och vann matchen med 3-2.

– Det blir jobbigt med så många skador, vi blir sönderryckta, säger Gefle IFs tränare Jonas Andersson.

Täby FK - Gefle IF 3-2 (1-1)

Målen i GIF: Ignatius Adukor & Klas Lindqvist

Domare: Anvar Khayati