U19: Förlust hemma mot Brommapojkarna

_MG_1068

Gefle IF besegrades med 2-0 av Brommapojkarna hemma på Gavlevallen under lördagen.

Brommapojkarna hade spelövertaget i den första halvleken mot ett Gefle som försvarade sig bra och kunde hålla 0-0 till paus. I den andra halvleken lyckades Gefle skapa mer offensivt och man hade bra kontroll på matchen mot ett allt mer frustrerat Stockholmslag. Trots en bra andra halvlek från Gefles sida lyckades BP göra 1-0 på nick i den 85:e minuten. Hemmalaget satsade framåt med tre forwards och hade i den sista minuten ett kanonläge genom Kevin Persson. Anfallet efter punkterade Brommapojkarna matchen genom att göra 2-0 med matchen sista spark.

-Vi möter ett skickligt lag och gör en bra insats försvarsmässigt i 90 minuter, säger Gefle IFs tränare Jonas Andersson.

Gefle IF – Brommapojkarna 0-2 (0-0)

Domare: Christer Sterner.