U19: Förlust efter sent mål

_MG_1068

Gefle IF förlorade på bortaplan mot Djurgården med 1-0. Det var en jämn match där hemmalaget avgjorde med tio minuter kvar att spela.

Gefle stod för en bra insats mot Djurgården på onsdagskvällen. Man spelade ett bra försvarsspel mot ett individuellt skickligt hemmalag. Matchen var länge jämn och det dröjde till den 80e minuten innan Djurgården gjorde 1-0 på hörna. GIF pressade på under slutskedet av matchen och lyckades skapa tre hörnor, men ingen som resulterade i mål.

-Vi spelade ett bra försvarsspel och varierat anfallsspel men tar oss tyvärr inte hela vägen fram till mål, säger Gefles tränare Jonas Andersson.

Djurgården - Gefle IF 1-0 (0-0)

Domare: Robert Vangeus