U19: Förlust borta mot Örebro

Inför - Örebro borta

Gefle spelade borta mot Örebro under lördagseftermiddagen. Hemmalaget utnyttjade de få chanser de fick och vann matchen med 3-0.

I den första halvleken hade Gefle spelövertaget och kontrollerade matchen men var obeslutsamma när de kom till offensivt straffområde. Örebro lyckades bara skapa två chanser under halvleken men gjorde mål på båda dessa.

Gefle försökte i den andra halvleken jobba vidare med samma spel där man spelmässigt var det dominerande laget. Trots att man kämpade på och tryckte fram laget i slutet av matchen fick man ingen utdelning. Istället var det hemmalaget som kontrade in slutresultatet 3-0 två minuter från slutet.

– Vi gör en okej match och känner att vi är med i matchen så länge det står 2-0, men när de gör 3-0 blir det för tufft, säger Gefle IFs tränare Jonas Andersson

Örebro SK – Gefle IF 3-0 (2-0)

Domare: Emir Dizdarevic