U17: Uddamålsförlust mot IK Sirius

_MG_1068

Gefle IF förlorade borta mot IK Sirius i en match där man inledningsvis hade bra kontroll på spelet men inte någon skärpa i avsluten.

Gefle inledde matchen med bra grepp om spelet och medvind som ledde till flera heta målchanser utan att resultera i mål. Istället var det hemmalaget Sirius som skulle gå till pausvila med en 1-0-ledning. I den andra halvleken blev spelet jämnare och matchen mer öppen. GIF gör 1-1 på hörna genom Wille Ahlqvist men åker sedan på en omställning där Uppsalalaget gör 2-1 efter drygt 70 minuter. Gefle trycker på i slutet av matchen och kommer till flera avslut men tar inte till vara på chanserna.

- Vi gör en okej match men har ingen skärpa i avsluten, säger Gefle IFs tränare Marcus Bengtsson.

Matchfakta: IK Sirius – Gefle IF 2-1 (1-0)

Målet i GIF: Wille Ahlqvist

Domare: Anton Söderblom