U17: Oavgjort i Ligacuppremiären

Gefle IF spelade oavgjort, 2-2, mot Vasalunds IF i Ligacuppremiären. Shalaw Kheder gav Gefle IF ledningen i första halvlek efter fint förarbeta av Simeon Kalumbi Kabongo. Vasalunds IF kom tillbaka i andra halvlek och kvitterade på hörna, men Gefle IF replikerade snabbt och Max Jansson skickade in ledingsmålet. Gefle IF hade bra kontroll på matchen men Vasalunds IF kvitterade till 2-2 när gästerna tappade koncentrationen.

- Det var ett relativt rättvist resultat, men jag är besviken hur vi släpper in målen. Det kunde vi gjort bättre, säger Gefle IF:s U17-tränare Marcus Bengtsson.

Vasalunds IF - Gefle IF 2-2 (0-1)

Målen i GIF: Shalaw Kheder, Max Jansson.

Domare: Sami Hormozy.