U17: Komfortabel seger mot Skellefteå FF

Gefle IF tog en komfortabel hemmaseger mot Skellefteå FF med 3-1 i Ligacupen under söndagen. Gefle IF tog kommandot direkt från start och hade en 2-0-ledning efter den första halvleken. Shalaw Kheder placerade in 1-0 efter ett fint anfall och David Wallin petade in 2-0 efter en målvaktsretur på frispark. Skellefteå FF reducerade i mitten på den andra halvleken men kom inte närmare. Thure Ridderström fastställde slutresultatet till 3-1 efter fint förarbeta av Adam Gyllsten.

- Vi gjorde en väldigt bra första halvlek, men vi kommer inte upp i nivå i andra halvlek, säger Gefle IF:s tränare Marcus Bengtsson.

Gefle IF - Skellefteå FF 3-1 (2-0)

Målen i GIF: Shalaw Kheder, David Wallin, Thure Ridderström.

Domare: Pontus Carlsson.