U17: GIF-seger över BP

Foto Christer Norin

Gefle IF bröt förlustsviten på två raka matcher under söndagen. IF Brommapojkarna besegrades med 2-1 efter mål av Melvin Mårtensson Almevid och Måns Berggren på Gavlevallen.

Gefle IF fick en bra start i hemmamötet mot IF Brommapojkarna. Melvin Mårtensson Almevid öppnade målskyttet med ett långskott i den 15:e minuten. Ledningen skulle dock inte bli långvarig, då IF Brommapojkarna kvitterade några minuter senare. Gefle IF tog ledningen på nytt i slutet av halvleken. Efter ett inspel från högerkanten kunde Måns Berggren dunka in ledningsmålet på helvolley. Vilket även skulle bli segermålet för Gefle IF.

- Det var bra arbetsinsatser av samtliga spelare och vi gjorde två fina mål, säger Gefle IF:s tränare Gustav Larsson.

Gefle IF - IF Brommapojkarna 2-1 (2-1)

Målen i GIF: Melvin Mårtensson Almevid och Måns Berggren.
Domare: Fadi Nablsi