U17: GIF-förlust mot serieledarna

_MG_1068

Trots en stark prestation av Gefle IF kunde inte serieledarna IF Brommapojkarna rubbas. Gefle IF föll med uddamålet, 3-2, på Grimsta IP under söndagseftermiddagen.

Det blev en målrik första halvlek på Grimsta IP. IF Brommapojkarna tog ledningen i den 11:e minuten men Gefle IF jobbade sig in i matchen och replikerade snabbt. Max Jansson kvitterade och Simeon Kalumbi Kabongo gjorde ledningsmålet i den 17:e minuten. Men ledningen varade inte länge och IF Brommapojkarna kvitterade sex minuter senare. IF Brommapojkarna tog kommandot i den andra halvleken och tog ledningen i den 66:e minuten, vilket senare skulle bli segermålet.

- Som helhet var prestationen bra men Brommapojkarna var bättre, säger Gefle IF:s tränare Marcus Bengtsson.

IF Brommapojkarna - Gefle IF 3-2 (2-2)

Målen i GIF: Max Jansson och Simeon Kalumbi Kabongo.
Domare: Alireza Hakami.