U17: GIF-förlust i premiären

Det blev förlust i premiären av U17-Allsvenskan för Gefle IF. Sollentuna FK vann med 2-1 på Norrvikens IP

Den första halvleken bjöd inte på något skönspel från båda lagen. Sollentuna FK var något starkare i duellspelet och gick till halvtidsvilan med en 1-0-ledning. Gefle IF kom ut lite starkare i den andra halvleken och jagade kvitteringsmålet. I slutminuterna gick Gefle IF ner på en trebackslinje men blev straffade. Hemmalaget utökade till 2-0 innan Thure Ridderström fick in reduceringen till 2-1.

- Vi behöver prestera lite bättre, både individuellt och lagmässigt, för att vara nöjd, säger Gefle IF:s tränare Marcus Bengtsson.