U17: Gefle förlorade chansfattig match

_MG_1068

Gefle IF förlorade på bortaplan mot Assyriska under söndagseftermiddagen. Hemmalaget var strået vassare i en chansfattig match som slutade 2-0.

Gefle IF hade en tung start på matchen och Assyriska tog ledningen med 1-0 i en halvlek som präglades av oorganiserat och struligt spel. I den andra halvleken ryckte Gefle upp sig och kom in i matchen men efter hemmalagets 2-0-mål blev uppförsbacken brant. Gefle lyckades inte skapa tillräckligt med chanser för att vända underläget och matchen slutade med vinst för Assyriska.

-Det var ingen välspelad match från något av lagen. Vi kommer inte upp till normal nivå och skapar inte tillräckligt för att vinna, säger Gefle IFs tränare Gustav Larsson.

Assyriska FF – Gefle IF 2-0 (1-0)

Domare: Christoffer Norén