U17: Förlust trots drömöppning

_MG_1068

FC Djursholm gästade Gavlevallen och vann mot Gefle IF i en match där GIF länge kämpade på men till slut fick se sig besegrade med 1-4.

Gefle fick en drömöppning på matchen när Isaac Ternstedt slog en frispark som Emil Hodin nickade i mål. Den första halvleken var annars jämn och båda lagen hade flera målchanser. Djursholm utnyttjade sitt första läge i matchen och kvitterade till 1-1. Bortalaget tog också ledningen innan lagen gick till pausvila.

I den andra halvleken hade Gefle inledningsvis flera chanser och var länge med i  matchen. När Djursholm utökade ledningen till 1-3 tog man över matchen mer och mer och uppförsbacken blev för brant för Gefle. Bortalaget punkterade sedan matchen med sitt 1-4- mål.

– Vi måste vara effektivare för att vinna en sån här match, säger Gefle IFs tränare Gustav Larsson.

Gefle IF – FC Djursholm 1-4 (1-2)

Målet i GIF: Emil Hodin

Domare: Micael Friberg