U17: Förlust trots bra prestation

_MG_1068

Gefle mötte Djurgården på bortaplan och gjorde en bra insats. Stockholmslaget var strået vassare och vann till slut matchen.

Gefle IF mötte ett skickligt Djurgården som hade ett tydligt bollinnehav. Trots detta hade GIF bra kontroll på matchen men efter 18 minuter lyckades Djurgården ta ledningen med 1-0. Knappt tio minuter senare tilldelades Gefle en straff som Simeon Kalumbi Kabongo utnyttjade på bästa sätt. GIF följde sin matchplan och hade många bra chanser men utan att göra mål. Djurgården var effektivare och gjorde 2-1 efter drygt en timmes spel och sedan 3-1 efter 70 minuter.

-Jag är nöjd med insatsen men inte resultatet, säger Gefles tränare Gustav Larsson.