U17: Förlust mot Skiljebo

_MG_1068

Gefle förlorade borta mot Skiljebo på söndagen. Efter en tuff första halvlek spelade man bättre efter paus men lyckades inte vända underläget.

Gefle IF fick en drömöppning på matchen då Emil Hodin sköt in ledningsmålet i den första minuten. Men den första halvleken skulle istället handla om Skiljebo. Hemmalaget gjorde tre mål inom loppet av  en kvart i mitten av halvleken och kunde gå till pausvila med en 3-1-ledning.

Gefle spelade bättre i den andra halvleken och jagade en reducering. Båda lagen kom till målchanser men GIF lyckades göra halvlekens enda mål. Melvin Mårtensson satte 3-2 på en frispark, vilket också blev slutresultatet.

– Vi spelar bättre i andra halvlek men sett över 90 minuter är vi inte tillräckligt bra, säger Gefle IFs tränare Gustav Larsson.

Skiljebo SK - Gefle IF 3-2 (3-1)

Målen i GIF: Emil Hodin, Melvin Mårtnsson

Domare: Irfan Vukovic