U17: Förlust mot Djurgården

Gefle IF åkte på sin andra raka förlust i U17-Allsvenskan under lördagen. Djurgården var numret större och vann med 3-0 på Gavlevallen.

Gefle IF gjorde annars en bra första halvlek mot Djurgården. Gästerna hade större delen av bollinnehavet och tog ledningen på hörna i mitten av halvleken. Gefle IF hade några omställningslägen som kunde resulterat i ett par målchanser men lyckades inte kvittera. Istället fortsatte Djurgården att trycka på i den andra halvleken och utökade till både 2-0 och 3-0 som blev slutresultatet.

- Vi gjorde en jättebra först halvlek, men hade svårt att få fast bollen i den andra halvleken. Det gjorde att vi fick jaga mycket, säger Gefle IF:s tränare Marcus Bengtsson.