U17: Förlust hemma mot Assyriska

_MG_1068

Gefle IF förlorade mot Assyriska hemma på Gavlevallen. I en match med många mål var Assyriska det starkare laget och vann med 4-2.

I den första halvleken gjordes fem mål. Två av Gefle och tre av bortalagets Nathanael Kaattari. Albin Humling gjorde GIFs första mål efter 27 minuter och 2-3 målet gjordes av Adam Gyllsten strax före pausvilan.

Fem minuter in i den andra halvleken fick Assyriska en straff där man fastställde slutresultatet till 4-2. Gefle hade efter målet svårt att skapa chanser och lyckades aldrig hota Assyriskas ledning.

– Vi gör ingen bra match. Assyriska vinner rättvist, säger Gefle IFs tränare Gustav Larsson.