U17: Delad poäng i Ligacupen

_MG_1068

Gefle tog emot FC Djursholm hemma på Gavlevallen på lördagen. Det blev en målrik match där de båda lagen fick dela på poängen.

Djursholm startade matchen med att ta ledningen redan i den första minuten. Gefle jobbade sig sedan in i matchen och spelade bra och skapade många målchanser. 1-1 kom på en frispark som nickades i mål av Nahom Zeru. GIF tog också ledningen innan det var dags för pausvila. Adrian Runald slog en snygg passning i djupled till Samuel Hjelm som kom fri med målvakten och inte gjorde några misstag.

Den andra halvleken skulle även den bjuda på tre mål. Isaac Ternstedt såg till att Gefle utökade sin ledning till 3-1 med 20 minuter kvar att spela. Dock lyckades Djursholm både reducera och kvittera till 3-3 under matchens sista tio minuter.

– Dom gör två slumpartade mål i slutet. Det är olyckligt men tyvärr sånt som händer, säger Gefle IFs tränare Gustav Larsson.

Gefle IF – FC Djursholm 3-3 (2-1)

Målen i GIF: Nahom Zeru, Samuel Hjelm, Isaac Ternstedt

Domare: Ehsan Ghorbani Pour