U17: Bortaförlust mot Sandvikens IF

_MG_1068

Gefle IF gästade Jernvallen i Sandviken i U17 Allsvenskan Norras näst sista omgång. Hemmalaget Sandvikens IF drog det längsta strået och vann med 3-1.

Det var två jämna lag som möttes i Sandviken på söndagseftermiddagen. Sandviken tog ledningen med 13 minuter spelade, en ledning som varade i 15 minuter. I den 28e minuten kvitterade Gefles Adam Gyllsten till 1-1. Sandviken tog dock åter ledningen i den 42a minuten och gick till pausvila med en 2-1-ledning.

Den andra halvleken var fortsatt jämn. Båda lagen skapade chanser men det dröjde till slutminuterna innan hemmalaget punkterade matchen. Med fyra minuter kvar att spela fastställde Sandviken slutresultatet 3-1.

– Första halvlek är vi bättre men dom gör mål och leder ändå. Det kunde varit tvärt om, säger Gefle IFs tränare Gustav Larsson.

Sandvikens IF - Gefle IF 3-1 (2-1)

Målet i GIF: Adam Gyllsten

Domare: Fadi Nablsi