U16: Förlust mot Enköping

_MG_1068

Gefle IF stod för en mindre bra första halvlek och en något bättre andra halvlek i bortamötet mot Enköpings SK. Trots att man spelade upp sig efter paus förlorade GIF med 3-1.

Gefle stod för en svag första halvlek där det mesta handlade om att försvara sig. Hemmalaget Enköping tog tidigt ledningen efter 6 minuter och 2-0 kom med en halvtimme spelad. Den andra halvleken började likt den första med ett tidigt mål från Enköping som gick upp i en 3-0-ledning. Gefle spelade sedan upp sig och gör en godkänd andra halvlek där man i den 54e minuten gör 3-1 genom en soloprestation av debutanten Based Ezat.