U16: Stabil 3-0-seger mot Skellefteå FF

Gefle IF tog en stabil 3-0-seger mot Skellefteå FF i Ligacupen under söndagen. Gefle IF fick en smakstart på matchen när Erik Hedin placerade in ledningsmålet via ett inspel. Gefle IF hade bud på fler mål men målen skulle komma i den andra halvleken istället. 1-0-skytten Erik Hedin utökade ledningen i mitten av halvleken innan Emmanuel Tochukwu Amalaha petade in 3-0 efter tilltrasslad fast situation i slutet av matchen.

- Det var en jätteskön och välbehövlig seger som vi kan bygga vidare på. Jag är nöjd hur vi kontrollerade matchen, säger Gefle IF:s U16-tränare Gustav Larsson.

Gefle IF - Skellefteå FF 3-0 (1-0)

Målen i GIF: Erik Hedin 2, Emmanuel Tochukwu Amalaha.
Domare: Lucas Westerberg