U16: Seger efter drömavslutning

_MG_1068

Gefle IF tog emot IK Brage hemma på Gavlevallen under onsdagen. GIF kunde efter en stark avslutning tillräkna sig tre poäng.

Den första halvleken bjöd på många GIF-chanser och man tog efter 30 minuter ledningen med 1-0 genom Adrian Runald. GIF startade den andra halvleken något sämre och Brage kunde både kvittera och sedan ta ledningen med 1-2. Trots Brage-ledning visade GIF god vilja och gav inte upp. Man hade flera bra omställningar och kunde med två minuter kvar göra 2-2 genom Bazed Ezat. Samme Ezat avgjorde sedan matchen med ytterligare ett mål på tilläggstid. Gefle tar tre poäng och går om Brage i tabellen.

- Klart godkänd insats. Skönt att få avsluta och gå till uppehåll med en positiv känsla, säger Gefles tränare Theodor Olsson.

Gefle IF – IK Brage 3-2 (1-0)

Målskyttar i GIF: Adrian Runald, Bazed Ezat 2.

Domare: Mattias Löfstrand