U16: Oavgjort mot IK Frej

_MG_1068

Gefle spelade borta mot IK Frej på lördagskvällen. Det var en jämn match där GIF länge ledde men IK Frej lyckades kvittera med en kvart kvar av matchen.

Den första halvleken var jämn och det dröjde en knapp halvtimme innan matchens första mål kom. Gefle tog ledningen med 1-0 genom Ian Norberg Jansson. I den andra halvleken hade IK Frej mycket boll men få avslut. Gefle försvarade sig bra och satsade på omställningar. Med en kvart kvar av matchen kvitterade hemmalaget till 1-1. Gefle hade flera lägen i slutskedet av matchen men IK Frej höll emot och matchen slutade oavgjort och med delad poäng.

– Det känns surt att dom lyckas göra mål på sitt enda skott på mål dom har i andra halvlek, säger Gefle IFs tränare Theodor Olsson.

IK Frej - Gefle IF 1-1 (0-1)

Målet i GIF: Ian Norberg Jansson

Domare: Robin Hägg