U17: GIF-förlust i målrik match

Det blev en målrik tillställning på Hjorthagens IP när Gefle IF föll med 4-2 mot Djurgården i Ligacupen under onsdagseftermiddagen.

Djurgården var spelförande under den första halvleken och gick till halvtidsvilan med 1-0-ledning. Gefle IF kom ut starkare i den andra halvleken och hade några farliga kvitteringschanser. Istället gick Djurgården från 1-0 till 4-0 på tjugo minuter. Gefle IF reducerade två gånger om genom Shalaw Kheder och Wille Ahlqvist men kom inte närmare.

- Vi tar med oss mycket lärdom från matchen inför seriestarten. Framför allt vad som krävs i såna matcher, säger Gefle IF:s tränare Marcus Bengtsson.