U16: Förlust trots många heta chanser

_MG_1068

Gefle IF förlorade hemma mot Brommapojkarna på lördagen i en match där GIF länge var nära en kvittering men som BP punkterade på straff i slutminuterna.

I den första halvleken var det Brommapojkarna som hade mest boll men Gefle försvarade sig bra och hade flera heta chanser. Ett ribbskott och ett friläge men bollen studsade inte hemmalagets väg. Istället var det BP som gick till pausvila med ett måls ledning.

Efter paus var spelet fortsatt jämnt och Gefle kämpade på för en kvittering. Trots heta chanser kunde bortalaget hålla nollan. Med fyra minuter kvar av matchen punkterade Brommapojkarna matchen genom att göra 0-2 på straff.

– Vi spelade bra och hade många chanser men bollen ville inte rulla vår väg, säger Gefle IFs tränare Theodor Olsson.