U16: Förlust trots bra insats

_MG_1068

Gefle IF stod för en bra insats borta mot IK Frej på söndagen. Trots bra spel förlorade man matchen med 4-0.

Redan efter fem minuter kunde hemmalaget IK Frej ta ledningen på en frisparksvariant. Annars var det GIF som var det klart bättre laget och man hade flera chanser att kvittera. Hemmalaget gjorde sedan 2-0 innan pausvilan.

I den andra halvleken fortsatte Gefle att spela bra men man var ineffektiva när man kom till avslutslägen. Det var istället IK Frej som utnyttjade sina lägen och gjorde 3-0 efter 70 spelade minuter och sedan 4-0 i matchens sista minut.

– Jag är nöjd med prestationen trots ett tungt resultat. Frej ägde straffområdena och vi resten av planen, och tyvärr är det i straffområdet det avgörs, säger Gefle IFs tränare Theodor Olsson.

IK Frej Täby - Gefle IF 4-0 (2-0)

Domare: Ivan Markovic