U16: Förlust i blåsig match

_MG_1068

Gefle IF hade ingen rolig eftermiddag i bortamötet mot IK Sirius på Lötens IP. IK Sirius vann med 4-1 i en blåsig tillställning.

Gefle IF fick en drömstart när Måns Berggren placerade in ledningsmålet i mitten på halvleken. Berggren drev in utanför straffområdet och placerade in bollen vid stolproten. IK Sirius svarade några minuter senare och kvitterade på en tilltrasslad situation i straffområdet. Annars präglades matchen av den hårda blåsten. Gefle IF hade motvind i den andra halvleken och IK Sirius utnyttjade det. Slutresultatet skrevs till 4-1 för IK Sirius.

- De yttre förhållandena präglade matchen hårt. Vi gjorde en helt okej insats, säger Gefle IF:s Gustav Larsson.

IK Sirius - Gefle IF 4-1 (1-1)

Målet i GIF: Måns Berggren.
Domare: Karl-Johan Andrén.