U16: Bortaförlust mot Luleå

_MG_1068

Gefle spelade borta mot IFK Luleå på söndagseftermiddagen. Det vare en jämn match där hemmalaget drog det längsta strået.

Den första halvleken var jämn men det hade bara gått 13 minuter när Luleå tog ledningen med 1-0. Gefle kvitterade sedan på frispark genom Michael Kiflom Zerezgi innan det var dags för pausvila. Den andra halvleken var bara en minut gammal när Luleå återigen tog ledningen. Gefle svarade dock snabbt. Michael Kiflom Zerezgi gjorde sitt andra mål i matchen när han kvitterade till 2-2. Det matchavgörande målet kom med timmen spelad när Luleå tog ledningen med 3-2, en ledning som de försvarade matchen ut.

– Vi kommer inte riktigt upp i normal nivå. Resultatet är rättvist, säger Gefle IFs tränare Theodor Olsson.

IFK Luleå - Gefle IF 3-2 (1-1)

Målen i GIF: Michael Kiflom Zerezgi 2

Domare: Johan Nyström