U16: Andra raka GIF-segern

_MG_1068 Gefle spelade borta mot Sirius och stod för en stark insats i en match man vann med 2-1.

GIF gjorde en bra match rakt igenom när man vann på bortaplan. Hemmalaget Sirius hade mycket boll i matchen men Gefle spelade med ett starkt försvar och var aldrig riktigt hotade.

I den andra halvleken tog man ledningen genom Adrian Runald som utnyttjade en djupledspassning och sköt in GIFs ledningsmål. Sirius kvitterade sedan till 1-1 med bara åtta minuter kvar av matchen men Gefle kämpade på och lyckades avgöra i slutminuterna. Bollen passades in från sidan till Based Ezat som avslutade i mål.

– Alla spelare gör en stark arbetsinsats. Vi försvarar oss på ett bra sätt och har ett bra anfall, säger Gefle IFs tränare Theodor Olsson.

IK Sirius - Gefle IF 1-2 (0-0)

Målen i GIF: Adrian Runald, Based Ezat

Domare: Himen Ali