Hur har det gått för våra ungdomslag under veckan? Här följer en sammanfattning om hur det har gått.

U21
U21 laget har nu avslutat sin grundserie där de slutade på en femteplats. Nu väntar B-slutspel där de möter både IK Frej Täby och Dalkurd i dubbelmöte. Den första matchen spelas på tisdag då IK Frej Täby väntar på bortaplan

Utvecklingslaget
Damernas utvecklingslag har nu avslutat sin grundserie och påbörjat en fortsättningsserie.  Där har de placerat sig på en tredjeplats och senast blev det oavgjort mot Hille.  Wilma Gavlen och Elin Björklund noterades för varsitt mål på Hille IP. Härnäst väntar ett hemmamöte med Skutskär som spelas under tisdagen på Gavlevallen. Matchen börjar 20:00.

U19
I U19 Allsvenskan norra så ligger vårt U19 just nu på en tolfteplats. Detta efter en 2-0 förlust mot AIK på Skytteholms IP. Härnäst väntar ett hemmamöte mot fjortondeplacerade Assyriska. Den matchen börjar kl 13:00 på lördag.

U17
I U17 Allsvenskan Norra så ligger laget just nu på en fjortondeplats. Senast åkte laget på en uddamålsförlust hemma mot Hammarby efter att Hammarby avgjort under andra halvleken. Nästa match spelas borta mot AIK under söndag.

U16
U16-laget spelade under lördagen klart sin grundserie.  De placerade sig på en åttondeplats efter en stark seger mot IK Frej Täby hemma på Gavlevallen. Noterbart är att Abdoul Hakim Hakizimana noterades för två mål i första halvlek.