Två förluster för U-lagen

U16 IK Frej - Gefle IF 7-0
Det var en väldigt speciell match som spelades på Vikingavallen. Första halvlek var GIF dominanta och hade ett klart spelövertag. Trots det ledde Frej med 4-0 i halvtid. 1-0 kom efter två minuter efter en felpassning från GIF. 2-0 med en nick på frispark. Tre och fyra på GIFs- vänsterkant när vänsterbacken satt utanför planen skadad. När sen IK Frej gjorde 5-0 på hörna en minut in i andra lade sig GIF platt. De kunde konstatera att fotboll är en märklig sport som handlar om så mycket mer än att springa och sparka på en boll.

U17 Assyriska - Gefle IF 2-0
Det var bottenmöte i U17-allsvenskan under söndagen. Det var GIF som spelade bäst under den första halvleken och skapade ett par målchanser men lyckades inte förvalta dem. Assyriska hade egentligen bara en farlighet under den första halvleken, en nick från nära håll som Gefle IF-s målvakt Oskar Olsson lyckades rädda. Den andra halvleken var bara en minut gammal när Assyriska gjorde 1-0. Gefle tappade lite av sin geist efter det målet och lyckades inte skapa någon riktig forcering. Assyriska gjorde 2-0 i slutminuterna när GIF offrade allting framåt för att försöka få till en kvittering. Surt sa räven och även Gefle IF.