Tränarintervju inför Gefle IF – Sandvikens IF

Av Linda
Publicerad 7 februari, 2020

Vad tyckte du om din första match som tränare förra helgen mot Sirius?

Våran första match mot Sirius var verkligen en match för att studera och reflektera på hur har vi tagit in det sättet som vi ska bygga vårat spel på i år, och jag är väldigt positivt överraskad hur snabbt grabbarna vill ta till sig det.Självklart är det saker som inte sitter och kommer att ta tid för oss!

 

Nu väntar träningsmatch och derby mot Sandviken. Vad är dina tankar inför?

Det är match två på försäsongen och det är ju mycket snack om att det är just Sandviken. Jag ser det som att det är match två på försäsongen som vilken träningsmatch som helst och det vill säga ytterligare en match att kunna lära oss mer i och kunna gå framåt i utvecklingen.

 

Vad tror du om matchen?

Jag hoppas att vi kan komma upp i samma härliga inställning och arbetsinsats som sist och att vi sätter lite fler saker som vi jobbat med!

 

Hur har träningen sett ut denna vecka och vad har ni fokuserat på?

Den här veckan har varit en riktigt bra träningsvecka och vi har fortsatt att jobba med det som vi startade med förra veckan, det vill säga att jobba med vårt sätt att försvara, till att gå in i press och sedan offensivt, hur vi ska försöka jobba i speluppbyggnaden för att skapa anfall.

 

Hur ser truppen ut inför Sandviken?

Ibrahim Alhassan är borta igen. Men provspelarna Nisse Eriksson och Axel Näsholm kommer att delta i matchen.
Gefle IF Herrar

Huvudsponsorer