Swishkampanjen – en succé!

Av Malin Rogström
Publicerad 6 september, 2017

Swishkampanjen är nu avslutad och vi i Gefle IF skulle vilja börja med att tacka alla er som bidragit. Det är fantastiskt vilket stöd och vilket engagemang den här föreningen har och vi är oerhört tacksamma för allas bidrag.

De sista dagarna på kampanjen var det fullt tryck på och slutsumman landade på mäktiga 800.465 kr! Det är över 2000 privatpersoner och 30 företag som skänkt pengar och stödet vi fått är inget annat än fantastiskt. Vi vill också rikta ett stort tack till vår partner med ett väldigt stort GIF-hjärta som dubblat allt vi fått in vilket gjort den här kampanjen till en succé.

Vi vill visa vår uppskattning genom att anordna en fotbollsfest hemma på Gavlevallen i samband med matchen mot Dalkurd den 16/9 klockan 18.00. Alla ni som swishat bjuder vi på en biljett till den matchen. Kom till kansliet och visa upp ditt swishkvitto för att erhålla en biljett. Kansliet har öppet vardagar 9-12, kom gärna någon dag innan matchen för att säkra en bra plats! Vi kommer även ha en biljettkassa öppen för swish under matchdagen. Det finns även ett företagserbjudande som många valt att utnyttja.

Det finns fortfarande ett sätt att bidra om man känner att man vill vara med på fotbollsfesten och samtidigt ge föreningen en sista skjuts. Swisha till 1235356449 och märk betalningen med ”Fotbollsfest” så ha vår partner med stort GIF-hjärta lovat att dubbla även de bidragen, samtidigt som ni kan visa upp swishkvittot och få en biljett.

Mer info om fotbollsfesten den 16/9 kommer på hemsidan inom kort.

Tack för ert stöd!

Herrar Livekanalen swishkampanj

Huvudsponsorer