Stötta på plats mot Degerfors

Av Klara Axlund
Publicerad 1 juni, 2017

Gefle IF-s supporterförening Sky Blues arrangerar resa till bortamatchen mot Degerfors den 10 juni! Härnedan följer info!

Lördagen den 10 juni står Degerfors för motståndet på klassiska Stora Valla. Följ med till Värmland och ge ditt stöd på plats! Det är nu vi trogna supportrar behövs som mest!

I med- och i motgång följer vi vårt lag. Dessutom kommer resan bli mycket trevlig oavsett hur matchen slutar. Lördag och förhoppningsvis fint juniväder – vad passar då inte bättre än att umgås med GIF-familjen?

Bussen avgår från Gävle C (Hamntorget) kl. 11.00. Avspark i Degerfors kl. 16.00.

Priset för resan är 300 kr för medlemmar i Sky Blues, 400 kr för icke-medlemmar (men då ingår medlemskap). Du betalar med Swish eller kontanter på plats i bussen.

Genom detta webbformulär anmäler du dig snabbt och enkelt till resan. När du har anmält dig får du en bekräftelse skickad till din e-postadress.

OBS: Anmäl dig så fort du har möjlighet. Det är viktigt att vi så tidigt som möjligt vet hur många vi blir.

Matchbiljett medföljer inte utan köps vid arenan eller i förväg via Degerfors webbplats. Bortasektionen är placerad på ena kortsidan och det går smidigt att köpa biljett till den via webben.

Kontakta oss på infoskyblues@gmail.com om du har några frågor. Glöm inte heller att sprida informationen om resan till vänner och bekanta.

Tillsammans är vi Gefle IF. Tillsammans skakar vi liv i laget och färgar Degerfors himmelsblått.

Väl mött, GIF-vänner!

Herrar

Huvudsponsorer