Robert Strid går in som delägare i Gefle IF

Av Malin Rogström
Publicerad 14 september, 2018

Fd klubbikonen Robert Strid går in som delägare i Gefle IF. Robert var en hyllad mittback och lagkapten under sin tid i Gefle, där en viktig del var att spela upp klubben i Superettan efter ett år i div 2. Efter spelarkarriären klev Robert in som assisterande tränare till Pelle Olsson under 2006. Robert har även varit aktuell senaste tiden med sin stora insats som räddningschef under sommarens brandbekämpningar.

-För mig är det en självklarhet att vara med och stötta Gefle IF, även när det är lite motvind. Klubben betyder mycket för mig personligen men även för Gävle som stad. Klubben gör ett fantastisk arbete för integration i Gävle. Under min tid som aktiv såg jag ett stort engagemang för Gefle IF och jag hoppas att fler väljer att vara med. Gävle förtjänar ett elitlag i fotboll, säger Robert Strid.

Gefle IF Livekanalen

Huvudsponsorer