Prolympia ledare i skoltävlingen

Av Gefle IF
Publicerad 18 april, 2017

Efter premiären i Superettan på Gavlevallen så leder Prolympia vår skoltävling, tätt följt av Strömsbro och Andersberg. Kom till Gavlevallen när Gefle möter Syrianska på fredag för att föra DIN skola närmare vinsten. Allt du behöver göra är att pricka av dig i barnhörnan (på arenaområdet mot Gavlerinken).

Hur går skoltävlingen till?
Barn och ungdomar samlar poäng genom att pricka av sig på Gefle IF:s dam- och herrmatcher på Gavlevallen. 1 poäng för dammatch respektive 1 poäng för herrmatch. På dammatcher prickar ni av er i entrén och på herrmatcher prickar ni av er i Barnhörnan (mot Gavlerinken). Varje vecka redovisas poängställningen via Gefle IF:s sociala medier! Håll utkik på Facebook, Instagram och Twitter!

Vad är priset?
Den skola som samlar in mest poäng vinner en fotbollsdag med Gefle IF! Vi bjuder på en dag med föreläsningar och en fotbollsturnering där spelare från damlaget och herrlaget är med som ledare och domare.

Skulle din skola vilja ha besök av några A-lagsspelare någon dag för att berätta om skoltävlingen och kanske skriva lite autografer eller ta en selfie eller två? Kontakta Michaela Lindberg på michaela.lindberg@geflefotboll.com.

Ladda gärna ner affischen här och sätt upp på din skola! Skoltävling Affisch

Övrigt

Huvudsponsorer