Poya Asbaghi värvad till IFK Göteborg

Av Malin Rogström
Publicerad 20 november, 2017

Gefle IFs huvudtränare Poya Asbaghi har idag skrivit treårskontrakt med IFK Göteborg.

– Vi visste att vi värvade en av Sveriges mest talangfulla tränare i våras och vi hade gärna sett ett fortsatt samarbete som blev mer långsiktigt än ett halvår, men en rad faktorer gjorde att så ej blev fallet. Vi är de första att verkligen beklaga det. Samtidigt så är vi tacksamma och imponerade över vad Poya Asbaghi lyckades åstadkomma under sitt halvår som huvudtränare för herrlaget i Gefle IF fotboll, säger Pär Lagerström, klubbdirektör i föreningen.

Arbetet med att hitta en ersättare för Poya Asbaghi som huvudtränare för herrlaget i Gefle IF fotboll har redan inletts. Styrelse och klubbledning är övertygade om att det handlar om att fortsätta det förändringsarbete som inletts dvs att vi fortsätter att utveckla vårt sätt att spela fotboll och att utveckla spelare. Den förnyelseprocess som inletts bygger för framtiden för både laget, föreningen och även för akademin.

-Vi har högsta prioritet på att hitta en bra och spännande ersättare som kan ta det arbete som vi nu har grundlagt vidare, säger klubbdirektör Pär Lagerström. Det är många som har varit med på den här resan som finns kvar i föreningen, i och kring laget, så det vi behöver göra nu är att skapa goda förutsättningar för att kunna fortsätta den utvecklingen, både i A-laget och i akademin, fortsätter Pär Lagerström.

Gefle IF Herrar

Huvudsponsorer